Pianostemmer Groningen

Vakkundig uw piano laten stemmen in Groningen? Wagenaar Pianoservice is de specialist die u zoekt. Ik ben een zeer ervaren en gecertificeerd pianostemmer werkzaam in de regio Groningen en help u graag bij het professioneel stemmen van uw piano of vleugel.

Waarom mijn pianostemmen?
Wisselingen in luchtvochtigheid zijn de voornaamste reden voor het ontstemmen van piano’s of vleugels. Door het Nederlandse klimaat, waarbij droge en vochtige lucht elkaar met regelmaat afwisselen, zal uw instrument vaker gestemd moeten worden dan het geval is in landen met een stabiel klimaat. Ik adviseer mijn klanten dan ook om het instrument minimaal om de zes maanden te laten stemmen.

Piano laten stemmen in Groningen
Benieuwd wat ik als certified piano tuner* voor u kan betekenen? Neem contact met mij op zodat wij uw wensen en eventuele vragen kunnen doornemen. Mijn werkgebied als pianostemmer beslaat de gehele provincie Groningen en ik kom dan ook graag bij u langs.

Certified piano tuner is een officieel keurmerk van de beroepsvereniging VvPN (Vereniging voor Pianotechnici Nederland) voor erkende professionele pianostemmers.

Pianostemmer Groningen
Wagenaar Pianoservice Drachten vvpn fedde wagenaar