Revisie

Sommige elementen in een piano of vleugel hebben een beperkte levensduur, zoals snaren, hamerkoppen en vilten delen. U merkt aan de speel- en klankkwaliteit van uw instrument wanneer deze onderdelen aan vervanging toe zijn.

U kunt ervoor kiezen om alleen deze onderdelen te laten vervangen, het kan ook een goed moment zijn om uw instrument te laten reviseren. Hierbij inspecteer ik uw instrument nauwkeurig en vervang ik de onderdelen die daar aan toe zijn. Ik gebruik hiervoor hoogwaardige materialen die soms beter zijn dan de originele. Met mijn kennis en ervaring en doordat ik gebruik maak van moderne technieken breng ik uw instrument weer in perfecte staat.

Revisie is maatwerk en de werkzaamheden verschillen per instrument. Soms volstaat een gedeeltelijke revisie aan alleen het klavier of het mechaniek. Het is daarom van belang dat ik uw instrument van tevoren zorgvuldig inspecteer zodat ik een goede inschatting kan maken van de werkzaamheden en de kosten.

Het grote voordeel van een revisie is dat uw instrument weer speelt als nieuw en soms zelfs beter.

Benieuwd naar een revisie van uw instrument? Neem geheel vrijblijvend contact met mij zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Piano revisie Groningen

piano afregelen