Over mij

Piano’s en vleugels zijn boeiende instrumenten met eigen specifieke klank- en karaktereigenschappen. Als gediplomeerd pianotechnicus in Drachten (Friesland) zoek ik naar de essentie van uw instrument. Door moderne technieken te combineren met ambachtelijke kennis en een goed getraind gehoor maak ik uw instrument optimaal bespeelbaar en zorg ik dat dynamiek, stemming en klank perfect op elkaar worden afgestemd.

Met Wagenaar Pianoservice combineer ik mijn liefde voor muziek met mijn interesse in techniek. Ik heb de opleiding pianotechniek succesvol doorlopen aan de HMC-vakschool in Amsterdam en ben als ‘Certified piano tuner’ officieel erkend door de beroepsvereniging VvPN (Vereniging voor Pianotechnici Nederland), uiteraard ben ik ook lid van deze vereniging.

Ik maak graag kennis met u en uw instrument zodat ik kan inschatten wat ik voor u kan betekenen. Soms is stemmen of afregelen voldoende. Het kan ook zijn dat een reparatie of revisie noodzakelijk is om uw instrument weer in perfecte staat te brengen. Uiteraard maak ik van tevoren een goede inschatting van de werkzaamheden en kosten zodat u niet achteraf verrast wordt.

Wanneer u op zoek bent naar een andere piano of vleugel kunt u mij ook benaderen. Ik heb een bescheiden aanbod van gebruikte instrumenten die u kunt bekijken en uitproberen. Ook assisteer ik u graag bij de aankoop van een piano of vleugel bij een andere partij zodat u verzekerd bent van een goed instrument voor de juiste prijs.

Ik sta er persoonlijk garant voor dat uw instrument de zorg en aandacht krijgt die het verdient.

Fedde Wagenaar
Pianotechnicus & pianostemmer
Wagenaar Pianoservice
Drachten, Friesland

KAN IK IETS VOOR U BETEKENEN?

Contact opnemen
fedde wagenaar