Piano of vleugel afregelen in Groningen?

Wanneer u op zoek bent naar een professionele partij in de regio Groningen om uw vleugel of piano af te regelen is Wagenaar Pianoservice uw ideale partner. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise bij het afregelen van uw piano. Mijn werkgebied bestaat uit de gehele provincie Groningen en ik kom graag bij u langs om uw piano tot in perfectie af te regelen. 

Waarom mijn piano afregelen?
Piano’s en vleugels zijn opgebouwd uit verschillende bewegende delen. Deze moeten perfect op elkaar afgestemd zijn zodat het instrument optimaal functioneert. Dit proces noemt men afregelen en heeft belangrijke voordelen:

–               Goede dynamische controle (pianissimo tot fortissimo)
–               Maximale toonvorming
–               Groot repetitievermogen

Ik beschik over het vakmanschap, de kennis en ervaring voor het vakkundig afstemmen van uw instrument. Dit samen met een combinatie van ambachtelijke en moderne technieken zorgen ervoor dat ik uw piano in perfecte staat kan brengen. Ik bestudeer zorgvuldig alle onderdelen en zorg dat ze vervolgens tot in de kleinste details met elkaar in balans zijn. Dit resulteert in een piano of vleugel met optimale speelaard.

Jouw piano laten afregelen in Groningen?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw instrument? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op zodat ik een gerichte offerte kan maken. Vele pianobezitters uit de provincie Groningen gingen u voor!

piano stemmen drachten

Reparatie van uw piano of vleugel in Groningen

Ook voor reparatie van uw piano of vleugel in Groningen kunt u bij Wagenaar Pianoservice terecht. 

Piano’s en vleugels zijn natuurlijk complexe instrumenten met weliswaar robuuste maar toch ook kwetsbare elementen. Het is dus goed mogelijk dat er bepaalde defecten ontstaan. De oorzaak hiervan kan zeer uiteenlopend zijn. Zo kunnen sommige onderdelen op den duur verslijten, zijn piano’s gevoelig voor schommelingen in de luchtvochtigheid en gebruiken sommige fabrikanten onderdelen van lagere kwaliteit. Natuurlijk kunnen defecten ook worden veroorzaakt door intensief gebruik van het instrument.

Pianoreparatie bij u thuis in Groningen
Bij Wagenaar Pianoservice kunnen we ieder denkbaar defect aan uw piano repareren. Wij zijn actief in heel Noord-Nederland, waaronder de provincie Groningen, en kunnen de reparatie vaak gewoon bij u thuis uitvoeren. Grote of ingewikkelde reparaties doe ik liever in mijn werkplaats waar ik alle ruimte heb en beschik over alle gereedschappen.

In gevallen van zeer grote of complexe reparaties heeft mijn werkplaats de voorkeur. Hier beschik ik over alle benodigde ruimte en gereedschappen zodat we uw piano weer als nieuw kunnen maken.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op zodat wij het defect en de reparatiemogelijkheden kunnen bespreken. Ik kom graag bij u langs in Groningen om uw piano of vleugel te repareren.

Piano reparatie Groningen