Piano-kopen in Leeuwarden?

Hulp nodig bij kopen van een vleugel of piano in Leeuwarden en omstreken? Maak gebruik van mijn expertise. Ik adviseer je graag bij het kopen van een piano in Leeuwarden en omgeving. 

Een piano of vleugel aanschaffen is vrijwel altijd een kostbare investering. Daarom is het belangrijk dat wanneer u een nieuw instrument heeft gevonden en aanschaf overweegt, u weet of de kwaliteit goed is en of de gevraagde prijs overeenkomst met de daadwerkelijke waarde. 

Ik kan u hierbij op alle vlakken ondersteunen. Ik inspecteer de piano die u wilt kopen uitgebreid op de meest cruciale onderdelen. Bovendien ben ik volledig thuis in de markt waardoor ik een accurate inschatting kan maken van de actuele prijs van het instrument. Indien gewenst is het zelfs mogelijk dat ik de onderhandelingen met de verkopende partij van u overneem. 

Tevens heb ik zelf een aanbod van gebruikte instrumenten, deze zijn hier te vinden

Piano-aankoopondersteuning in Leeuwarden
Benieuwd wat ik als adviseur voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn onder andere actief in Leeuwarden maar wij helpen u uiteraard ook graag bij aankoop van een piano in plekken daarbuiten.

Piano kopen Leeuwarden