Pianostemmer Marum

Uw piano of vleugel professioneel laten stemmen in Marum? Wagenaar Pianoservice is de pianospecialist in Marum. Ik ben een ervaren en gecertificeerd pianostemmer werkzaam in de regio Marum, en ik kan het gehele onderhoud van uw piano of vleugel voor u verzorgen. 

Piano laten stemmen, hoe vaak ?
Doorgaans adviseer ik uw instrument minimaal twee keer per jaar te laten stemmen. Een piano ontstemt namelijk grotendeels door wisselingen in relatieve luchtvochtigheid. De relatieve luchtvochtigheid in Nederland is nogal veranderlijk, vandaar dat het belangrijk is uw piano of vleugel regelmatig te laten stemmen.

Vleugel of piano stemmen in Marum
Nieuwsgierig geworden wat ik als certified piano tuner* voor u kan betekenen? Neem dan  geheel vrijblijvend contact met mij op, zo kunnen we al uw vragen en wensen met elkaar doornemen. Mijn werkgebied als pianostemmer beslaat onder andere Marum en ik kom dan ook graag bij u langs.

Certified piano tuner is een officieel keurmerk van de vakvereniging VvPN (Vereniging voor Pianotechnici Nederland) voor erkende professionele pianostemmers.

Pianostemmer Marum
Wagenaar Pianoservice Drachten vvpn fedde wagenaar