Pianostemmer Marum

Op zoek naar een pianostemmer in Marum? Bij Wagenaar Pianoservice bent u aan het juiste adres! Ik ben een ervaren en gecertificeerd pianotechnicus werkzaam in de regio Marum en ik kan het stemmen van uw vleugel of piano voor u verzorgen.

Vleugels en piano’s ontstemmen voornamelijk door wisselingen in luchtvochtigheid, een onbespeeld instrument ontstemd dus ook! In het Nederlandse klimaat, waarbij droge en vochtige lucht elkaar met regelmaat afwisselen, zal uw instrument vaker gestemd moeten worden dan het geval is in landen met een stabiel klimaat. Ik adviseer dan ook om uw instrument minimaal tweemaal per jaar te laten stemmen.

Vleugel of piano laten stemmen in Marum
Benieuwd wat ik als certified piano tuner* voor u kan betekenen? Neem contact met mij op zodat wij uw wensen en eventuele vragen kunnen doornemen. Mijn werkgebied als pianostemmer beslaat onder andere Leeuwarden en ik kom dan ook graag bij u langs.

Certified piano tuner is een officieel keurmerk van de beroepsvereniging VvPN (Vereniging voor Pianotechnici Nederland) voor erkende professionele pianostemmers.

Pianostemmer Marum
Wagenaar Pianoservice Drachten vvpn fedde wagenaar