Pianostemmer Heerenveen

Wilt u uw vleugel of piano professioneel laten stemmen in Heerenveen? Wagenaar Pianoservice is de pianospecialist in Heerenveen. Ik ben een ervaren en gecertificeerd pianostemmer werkzaam in de regio Heerenveen, ik verzorg met alle plezier al het onderhoud aan uw piano of vleugel, wat uiteraard meer inhoudt dan stemmen alleen!

Piano laten stemmen, hoe vaak ?
Schommelingen in luchtvochtigheid zijn voor 90% verantwoordelijk voor het ontstemmen van een piano. Het Nederlandse klimaat, waarbij droge en vochtige lucht elkaar regelmatig afwisselen, veroorzaakt dan ook een behoorlijke ontstemming van uw instrument. Ik adviseer daarom  om uw instrument op zijn minst om de zes maanden te laten stemmen.

Vleugel of piano laten stemmen in Heerenveen
Nieuwsgierig geworden wat ik als certified piano tuner* voor u kan betekenen? Neem dan  geheel vrijblijvend contact met mij op, zo kunnen we al uw vragen en wensen met elkaar doornemen. Mijn werkgebied als pianostemmer beslaat onder andere Heerenveen en ik kom dan ook graag bij u langs.

Certified piano tuner is een officieel keurmerk van de vakvereniging VvPN (Vereniging voor Pianotechnici Nederland) voor erkende professionele pianostemmers.

Pianostemmer Heerenveen
Wagenaar Pianoservice Drachten vvpn fedde wagenaar