Pianostemmer Dokkum

Uw piano of vleugel professioneel laten stemmen in Dokkum? Wagenaar Pianoservice is de pianospecialist in Dokkum. Ik ben een ervaren en gecertificeerd pianostemmer werkzaam in de regio Dokkum, en ik kan het gehele onderhoud van uw piano of vleugel voor u verzorgen. 

Piano laten stemmen, hoe vaak ?
Doorgaans adviseer ik uw instrument minimaal twee keer per jaar te laten stemmen. Een piano ontstemt namelijk grotendeels door wisselingen in relatieve luchtvochtigheid. De relatieve luchtvochtigheid in Nederland is nogal veranderlijk, vandaar dat het belangrijk is uw piano of vleugel regelmatig te laten stemmen.

Piano of vleugel laten stemmen in Dokkum
Nieuwsgierig geworden wat ik als certified piano tuner* voor u kan betekenen? Neem dan  geheel vrijblijvend contact met mij op, zo kunnen we al uw vragen en wensen met elkaar doornemen. Mijn werkgebied als pianostemmer beslaat onder andere Dokkum en ik kom dan ook graag bij u langs.

Certified piano tuner is een officieel keurmerk van de vakvereniging VvPN (Vereniging voor Pianotechnici Nederland) voor erkende professionele pianostemmers.

Pianostemmer Dokkum
Wagenaar Pianoservice Drachten vvpn fedde wagenaar