Piano reviseren in Groningen?

Wagenaar Pianoservice is de specialist op het gebied van pianorevisie in Groningen.

Een aantal elementen in een piano of vleugel hebben een beperkte levensduur, bijvoorbeeld de snaren, hamerkoppen en vilten delen. Aan de speel- en klankkwaliteit van uw instrument merkt u wanneer deze onderdelen aan vervanging toe zijn. Wanneer dat het geval is staat Wagenaar Pianoservice voor u klaar in heel de provincie Groningen voor revisie van uw piano.

Een mogelijkheid is om ervoor te kiezen alleen deze elementen te laten vervangen. Maar het kan ook een goed moment zijn om uw instrument te laten reviseren. Ik inspecteer uw instrument zorgvuldig en vervang vakkundig de onderdelen die aan vervanging toe zijn. Ik gebruik hiervoor enkel kwalitatieve, hoogwaardige materialen die wellicht beter zijn dan de originele onderdelen. Doordat ik gebruik maak van moderne technieken in combinatie met mijn ervaring en vakmanschap breng ik uw instrument weer in sublieme staat.

Revisie is vakkundig maatwerk en de werkzaamheden verschillen per instrument. In sommige gevallen volstaat een slechts gedeeltelijke revisie aan alleen het klavier of mechaniek. Daarom is het belangrijk en dus gewenst dat ik uw instrument van tevoren zorgvuldig inspecteer zodat er een goede inschatting kan worden gemaakt van de werkzaamheden en de bijbehorende kosten.

Na revisie zal uw instrument weer spelen als nieuw. In sommige gevallen zelfs beter.

Piano revisie in Groningen?
Benieuwd naar een revisie van uw instrument? Wij zijn actief in heel Groningen en omstreken. Neem geheel vrijblijvend contact met mij zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

piano afregelen