Piano-aankoopadvies in Groningen

Hulp nodig bij aankopen van een piano of vleugel in Groningen en omstreken? Maak gebruik van mijn expertise. Ik adviseer je graag bij het aankopen van een piano in Groningen of één van de andere Noordelijke provincies. 

Een piano of vleugel aanschaffen is vrijwel altijd een kostbare investering. Daarom is het belangrijk dat wanneer u een nieuw instrument heeft gevonden en aanschaf overweegt, u weet of de kwaliteit goed is en of de gevraagde prijs overeenkomst met de daadwerkelijke waarde. 

Ik kan u hierbij op alle vlakken ondersteunen. Ik inspecteer de piano die u wilt kopen uitgebreid op de meest cruciale onderdelen. Bovendien ben ik volledig thuis in de markt waardoor ik een accurate inschatting kan maken van de actuele prijs van het instrument. Indien gewenst is het zelfs mogelijk dat ik de onderhandelingen met de verkopende partij van u overneem. 

Piano-aankoopondersteuning in Groningen
Benieuwd wat ik als adviseur voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn met name actief in Groningen maar wij helpen u uiteraard ook graag bij aankoop van een piano in plekken daarbuiten.

piano verkoop